Over mij

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een zeer ervaren communicatieprofessional en projectmanager met een grote liefde voor fotografie en alles wat met eten & drinken te maken heeft. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in dienstverband als, onder meer, marketing -en communicatiemanager, PR-consultant, inkoper en productmanager, startte ik begin 2008 als ondernemer met mijn communicatie & PR-adviesbureau.

Naast het communicatieadvies heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot culinair fotograaf en aanjager van nieuwe (online) concepten.

Je kunt mij omschrijven als een communicatieprofessional pur sang, een aanjager, een innovator. Iemand die haar passie en vakkennis inzet om dingen te realiseren. 

Communicatie & Projectmanagement

Binnen het vakgebied communicatie, heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround freelance marketingcommunicatieadviseur en projectmanager. Van het schrijven van plannen voor de interne- en externe communicatie, de organisatie van evenementen, het opzetten van een online strategie, tot het managen van omvangrijke (online) projecten.

Ik ben breed inzetbaar en een echte doener. Door mijn inmiddels opgebouwde technische kennis van een aantal veelgebruikte content management systemen (Sharepoint, Magento, Joomla, Typo3, WordPress), ben ik een goede verbinder tussen een afdeling communicatie en ICT. Maar ook advies op het gebied van SEO, SEA, contentmarketing, interaction design en usability ben ik voor in te schakelen.

De afgelopen jaren werkte ik als communicatieadviseur en projectmanager onder andere voor: KLM, ATAG, Fontys Hogeschool, RadboudUMC, St. Nijmeegse Vierdaagse, NOS, OHRA, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis en Mosadex/NControl.

Bekijk mijn volledige profiel op LinkedIn.

Online projecten

Continu een hoofd vol ideeën en altijd enthousiast te maken voor nieuwe plannen. Je kunt mij omschrijven als een creatieve duizendpoot en ik ben er altijd voor in om iets mee te organiseren of zelf op te zetten.

De afgelopen jaren werkte ik onder andere mee aan de concepten BBQ at the Park en FoodNext. Daarnaast onderhoud ik een blog KyNotes, voor al mijn culinaire ontdekkingen.