Project management

“Kyonne is gedreven en wil resultaat leveren. Ze kan goed onder druk presteren en bewaart altijd het overzicht.”

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij ontwikkeld tot een zeer ervaren communicatieprofessional en projectmanager met een grote liefde voor fotografie en alles wat met eten & drinken te maken heeft. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in dienstverband als, onder meer, marketing -en communicatiemanager, PR-consultant, inkoper en productmanager, startte ik begin 2008 als ondernemer met mijn communicatie & PR-adviesbureau.

Naast het communicatieadvies heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot projectmanager en consultant voor online projecten, trainer, aanjager van nieuwe (online) concepten en culinair fotograaf.

Je kunt mij omschrijven als een communicatieprofessional pur sang, een aanjager, inspirator en innovator. Iemand die haar passie en vakkennis inzet om dingen te realiseren.

De afgelopen jaren werkte ik als communicatieadviseur, consultant, trainer en projectmanager onder andere voor: KLM, ATAG, Fontys Hogeschool, NVOG, RadboudUMC, St. Nijmeegse Vierdaagse, NOS, De Vorm, Upstream, Verus, OHRA, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis en Mosadex/NControl.

Bekijk mijn volledige profiel op LinkedIn.