fbpx
Close
Type in ieder geval 1 karakter in om te zoeken
Back to top

Communicatie & PR uitbesteden.

Geen tijd om je Communicatie & PR zelf te verzorgen? Dan kan ik bij deze taken ondersteunen of ze volledig uit handen nemen.

Onderstaand een overzicht van alle services. Deze worden voornamelijk door mijzelf uitgevoerd en waar nodig betrek ik mijn netwerk van freelancers waar ik de afgelopen jaren regelmatig mee heb samengewerkt. 

Social Media Management

Een grote valkuil voor veel ondernemers is het steken van kostbare tijd in social media activiteiten zonder het gewenste resultaat te bereiken. Jammer, want horecaondernemers hebben al zo weinig tijd.

Om social media management goed uit te voeren heb je een gedegen contentplan nodig. Een sterk social media beleid voor Facebook & Instagram zorgt voor meer volgers, interactie én bindt gasten aan jouw restaurant.

Bekijk de pakketten.

Website Design & Beheer

Hoe overtuigend is jouw website? Natuurlijk wil je graag een website die laat zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Daarvoor moet een website er aantrekkelijk uitzien met smaakvolle foto’s en een goed design.

Of het nu gaat om het adviseren en bouwen van een totaal nieuwe website inclusief design of over het optimaliseren en aanpassen van je huidige website.

Persberichten & Events

Ga je een nieuw restaurant openen, ben je in de prijzen gevallen, ga je verbouwen of heb je ander belangrijk nieuws te melden? Dan zijn persberichten en -events extra middelen om in te zetten en meer media-aandacht te genereren.

E-mail & Zoekmachine Marketing

E-mailmarketing is meer dan het versturen van af en toe een nieuwsbrief. Als de ontvanger niet herhaaldelijk nieuws van jou ontvangt die werkelijk de moeite waard is dan zal je nieuwsbrief al snel in het postvak “ongewenste mail” belanden.

En zoekmachine marketing is onmisbaar als je wilt dat je goed en snel gevonden wordt via Google. Hiervoor is het van belang dat je website technisch in orde is en een bron van goede en interessante teksten, die er voor zorgen dat je hoger in Google komt.

Fotografie & Video

Op zoek naar mooie foto’s of video’s van jouw gerechten of impressiebeelden van jouw bedrijf? Of heb je beeld content nodig voor Facebook of Instagram? Ik heb een netwerk van foto- en videografen om professionele en sfeervolle foto’s en video’s te laten maken.

Grafische Vormgeving

Er is maar één kans om een eerste indruk te maken. Met een sterke huisstijl zorg je voor herkenbaarheid. Je naam, het logo en de merkidentiteit zijn een onderdeel van het imago van je onderneming. Eenvoudig en modern of een artistieke twist. Je branding is het beeldmerk van je bedrijf.

Trainingen & Workshops

Het is ook mogelijk om mij op locatie in te huren voor het geven van workshops, trainingen en inspiratiesessies. Bijvoorbeeld over het inzetten van social media voor jouw bedrijf of hoe je met je smartphone goede foto’s van gerechten voor je social media kunt maken.

Lees meer…

Marketingscan

Terwijl je druk aan het ondernemen bent is het natuurlijk belangrijk om goed op de hoogte te blijven van hoe je zaken wat betreft je bereik en vindbaarheid er nu voor staan. Met een Marketingscan is dit heel snel duidelijk te maken. Deze scan gebruik ik om vooraf te bepalen hoe je er voor staat. Een zogenaamde nul meting. Aan de hand van deze nulmeting kan ik je adviseren en de verbeterpunten aangeven.